Kedvenc helyek

Hírek
Ariana Grandét okolják Mac Miller haláláért
A rajongók szerint volt barátnője tehet a fiatal rapper haláláról, aki a szakításuk után a drogokban kereste a vigaszt.
A víz alól énekel majd nekünk Avril Lavigne
Head Above Water néven érkezik majd Avril Lavigne visszatérő kisfilmje, ami azonosulva címével és mondanivalójával, a víz alatt játszódik majd.
Ay Ya Ya! Tíz év után új zenével jelentkezik Ashlee Simpson
Jessica Simpson kishúga a média minden bugyrában megmártózott az évek alatt, láthattuk vígjátékok főszereplőjeként, megpróbálkozott az énekesi karrierrel, de magánéletét is nyomon követhettük egy kis ideig realitysztárként, most azonban ismét a zeneipar felé veszi az irányt.
Fulladás okozta Dolores O'Riordan halálát
Alkoholmérgezést kapott, ezt követően fulladt a fürdőkádba Dolores O'Riordan, a The Cranberries ír zenekar énekesnője januárban - írja a BBC a westminsteri igazságügyi orvosszakértőre hivatkozva.
Nicki Minaj: „Azt éreztem, hogy pofán vágnám Travis Scottot”
Nicki Minaj legutóbb Ellen DeGeneres műsorában vendégeskedett, ahol végre részletesen is beszámolt a rapszakma jelenlegi legnagyobb csatájáról.
Elhunyt a Nick Cave & The Bad Seeds billentyűse
Vasárnap este érte a halál az ausztrál zenészt, aki tavaly ősszel intett búcsút a színpadnak agydaganata miatt. Conway Savage 58 éves volt.
Az Imagine Dragons énekese is nekiment Eminemnek homofób megnyilvánulása miatt
Igencsak kiverte a biztosítékot Eminem legutóbbi meglepetésalbuma, amit hangvételénél fogva inkább nevezhetünk egy gyűlöletkeltő propagandának, mintsem egy rapper kendőzetlen kitárulkozásának.
Az LSD új klipje tényleg olyan, mint az LSD
Sia, Diplo és Labrinth közös formációjának új kisfilmje olyan, min egy vizuális tudatmódosító, nézőjére pedig olyan hatást gyakorol, amiből senki sem szeretne felocsúdni.
Titokban érkezett Eminem új albuma
A címéhez hasonlóan egy kamikaze elszántságával robbant be a rapalbumok közé Eminem új lemeze: a 45 éves rapper friss anyaga mindenféle előzetes bejelentés nélkül ma reggel debütált a világhálón.
Alkoholt árul a Metallica
Saját whiskey-t készített a Metallica amerikai metálzenekar. A hírt a honlapján jelentette be a zenekar. A Blackened márkanevű italt az együttes 1988-ban megjelent And Justice For All című albumának nyitódaláról nevezték el.
12345678910
2 / 744 oldal
Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.