Kedvenc helyek

Hírek
Banális eset miatt maradt el a Primavera fesztivál headlinerének fellépése
Minden utas rémálma, hogy lekési a repülőgépjáratát. Ha viszont egy zenekarral történik mindez, miközben a világ egyik legnagyobb fesztiváljára tart, ahol több ezer ember várja a fellépését, annak mások is megisszák a levét. A Migosszal ez történt.
Damon Albarn elárulta, miért utasította vissza a Prince-szel közös duettet
A Gorillaz zenekar frontembere a minap a Radio X műsorában volt hallható, ahol Gordon Smarttal beszélgetett a zenekar június végén megjelenő The Now Now című lemezéről.
Mïus x Attaray Visual a Ludwig Múzeumban
A MAPS konferencia nyilvános záróeseményeként június 5-én este a Shaibo és a Mïus gondoskodik a jó hangulatról a Ludwig Múzeum üvegtermében. A látványért az Attaray Visual projekt felel, akik egy 50 perces fényshow-val készülnek. A mïushoz ezúttal Hegyi Dóri csatlakozik.
Hölgykoszorúban fogant a Maroon 5 legújabb videója
A hölgyeket ünnepli legújabb kisfilmjében a Maroon 5: debütált az ötös fogat legújabb videoklipje, amit legutóbbi, Girls Like You single-jük Cardi B-vel készített remixéhez forgattak.
A Jurassic Parkból a lemezboltokba: saját albumot készít Jeff Goldblum
A Jurassic Park és A légy című filmek legendás színésze, aki hamarosan a Jurassic World folytatásában lesz látható, 65 évesen zenészként is bemutatkozik a nagyérdeműnek.
Közel százezer dollárt fizetett Whitney Houston fürdőszobás fotójáért Kanye West
Szinte még le sem csengett Kanye West Donald Trump-os botránya, az amerikai rappernek ismét sikerült felkavarnia maga körül a média állóvizét egy minden korábbinál ízléstelenebb húzással.
Megszünteti weboldalát és mobil applikációját a VEVO
A YouTube árnyékában szárnyait bontogató VEVO hivatalos közleményben jelentette be, hogy bezárja weboldalát, valamint az okostelefonokra kifejlesztett alkalmazása sem él tovább, de ettől függetlenül zavartalanul működik majd tovább.
Európában is bemutatja David Bowie-trilógiáját Philip Glass
Év elején készült el a világhírű amerikai komponista, Philips Glass harmadik David Bowie-szimfóniája, az európaiak azonban csak egy év múlva, jövő májusban hallhatják a komplett zeneművet.
Debütált a 2018-as labdarúgó-világbajnokság himnusza
Különleges all star-összefogás kapcsán valósult meg a FIFA vb hivatalos dala: az amerikai énekes, Nicky Jam mellett Will Smith és az albánok új feltörekvő csillaga, Era Istrefi hangja is felcsendül a Diplo által producerelt Live It Upban.
Húsz évvel ezelőtti lemezével indul turnéra Lauryn Hill
A legendás rapper-énekesnő négy évvel ezelőtt turnézott utoljára az Egyesült Királyságban, idén azonban ismét a térségben koncertezik első és egyben egyetlen stúdióalbumának 20. évfordulója alkalmából.
12345678910
3 / 736 oldal
Játék
Az idei Ünnepi Könyvhétre jelentette meg a Kossuth Kiadó Muszatics Péter Bécs, Budapest, Hollywood című könyvét, melyben a szerző a múlt század eleji Hollywoodba kalauzolja az olvasót, ahol a Közép-Európából származó alkotók jelentős hatással voltak az amerikai filmgyártásra.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.