Kedvenc helyek

Hírek
Esküvőre invitál Demi Lovato
Egy szenvedélyes szerelem révbe érésének nagy pillanatait dokumentálja az egykori Disney-csillag legújabb videóklipje.
Nicole Scherzinger reagált a PCD visszatérésével kapcsolatos pletykákra
A Pussycat Dolls egykori „frontasszonya”, Nicole Scherzinger a napokban a The Sun napilapnak adott egy rövid interjút, amely során kitért a régóta levegőben keringő teóriákra is.
Grammy Awards 2018: megvannak a jelöltek
Kevesen mentek el szó nélkül a sok zenész szempontjából hiányosnak tekinthető lista mellett, amelyet a hét elején tettek nyilvánossá a Grammy hivatalos weboldalán.
Kiadásra kész Justin Timberlake új albuma
A világhírű producer, Timbaland a Rolling Stone magazinnak adott interjújában árulta el, hogy elkészült a popherceg régóta várt nagylemeze, amely a tervek szerint 2018 tavaszán kerül a boltok polcaira.
Karácsonyi sztárparádé Sia legújabb klipjében
Kristen Bell, Dax Shepard, J.B. Smoove, Susan Lucci, Sophia Lillis – csak néhány nagyobb név azok közül, akik az énekesnővel ellentétben feltűnik a Santa’s Coming For Us klipjében.
Tervben van Katy Perry és a The Weeknd első duettje
A párost a minap egy hollywoodi étteremben látták együtt vacsorázni, azonban romantikázásáról szó sincs: szigorúan munkamegbeszélés céljából ült össze a két poptehetség.
Karácsonyi feldolgozással ünnepel Avril Lavigne
Avril Lavigne már egy ideje gőzerővel dolgozik visszatérő nagylemezén, azonban a bennfentes hírek szerint a megjelenésre még bőven várnunk kell: az eredetileg év végére betervezett album a jelenlegi állás szerint leghamarabb 2018 tavaszán láthat majd napvilágot.
Beyoncé a 2017-es év leggazdagabb énekesnője
A Forbes idén is leközölte az elmúlt egy év legjobban keresői zenészeinek listáját, amelynek női kategóriájában napjaink talán legsikeresebb énekesnője, Beyoncé győzedelmeskedett.
Világhírű mozisztár szerepel Pink legújabb klipjében
Megjelent az énekesnő Beautiful Trauma című legfrissebb videoklipje, amelynek egyik főszereplője szinte mindenki számára ismerős lehet a mozivászonról.
Gyilkos eladásokkal zárta a hetet Taylor Swift
Az énekesnő az utóbbi időben kapott hideget-meleget a szakma és közönség részéről egyaránt, de akárki akármit mond, Swift napjaink egyik legbefolyásosabb előadója; legutóbbi lemezéből 1 millió 290 000 darabot értékesítettek az első héten.
12345678910
4 / 721 oldal
Játék
Az előadás a belső világunk és a külső valóság közötti átmeneti térbe invitálja a nézőt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.