Kedvenc helyek

Hírek
Vegyes fogadtatásban részesült Christina Aguilera AMA-s produkciója
Mindenki izgatottan várta a popdíva színpadra lépését az idei American Music Awardson, azonban sokan keserű szájízzel könyvelték el a hallottakat a produkció befejezése után.
Despacito 2.0: megérkezett Luis Fonsi és Demi Lovato közös dala
Kevesen hitték, de tovább folytatódik a latin popslágerek zenei uralma. Ezúttal ismét Luis Fonsi rukkolt elő egy új szerzeménnyel, amelyhez napjaink legfelkapottabb tinibálványa, Ms. Lovato is nevét adta.
Mariah „Grincs” Carey, aki ellopta a karácsonyt
Nem-nem, szó sincs az ikonikus film folytatásáról, mindössze csak Mariah-t illetik ezzel a névvel egyes körökben, aki még az indulása előtte lemondta ünnepi turnéjának első pár állomását.
Nicki Minaj újra sokkol
Aki egy kicsit is ismeri Ms.Minaj munkásságát, az tudja, hogy az amerikai rappernő sosem tartozott a szende lányok csoportjába. Legújabb címlapfotója azonban sokaknál kiverte a biztosítékot – ezúttal amúgy tudatosan.
Popriadó: újra összeáll a Spice Girls!
Minden idők legsikeresebb lánybandája, a Spice Girls egy hoszabb kihagyás után újraegyesül, hogy egy jövőre ütemezett nagy comeback keretein belül fűszerezze meg a popvilág ízetlen mindennapjait.
Eminem visszatért, és nem is akárkivel
Hosszas várakozás után Eminem is visszatért a rapzenei játékba, ráadásul napjaink egyik legsikeresebb énekesnőjével, Beyoncéval karöltve indult hódító útjára.
Merész show-val készül az American Music Awardsra Pink
A szabadelvű stílusáról elhíresült énekesnő közösségi oldalain jelentette be, hogy fellép az idei American Music Awardson, ráadásul egy minden korábbinál merészebb performansszal készül a gálára.
Pályafutása legnagyobb koncertjét adja a Kelemen Kabátban
A Kelemen Kabátban zenekar pályafutása legnagyobb koncertjét adja az Akvárium klub Nagyhalljában november 11-én – már nem kabátban.
Újabb spanyol nyelvű dalt premiereltet Jennifer Lopez
A nyáron megjelent, vérpezsdítő Ni Tu Ni Yo dal után újabb slágerrel örvendezteti meg közönségét a 48 éves szupersztár.
Britney tízezer dolláros virágai
Ismét jólelkűségéről tett tanúbizonyságot Britney Spears. A legendás popsztár ezúttal mikrofon helyett festőecsetet ragadott a jó ügy érdekében.
12345678910
5 / 721 oldal
Játék
Az előadás a belső világunk és a külső valóság közötti átmeneti térbe invitálja a nézőt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.