Kedvenc helyek

Hírek
Háromszáz állomásos turnéval búcsúzik Elton John
A brit rocklegenda 50 év színpadi jelenlét után végleg leteszi a lantot, előtte azonban bejárja az egész világot, hogy egy utolsó turnéval búcsúzzon el népes közönségétől.
Újra világ körüli turnéra indul Britney Spears
Végre az egész világ kaphat egy kis darabot Britney-ből: a Piece Of Me show Las Vegas után több amerikai és európai városban is megtekinthető lesz a nemzetközi rajongók legnagyobb örömére.
Személyes hangvételű doku készült a kortalan Grace Jonesról
Habár valódi életkorát senki sem ismeri biztosan, a leghitelesebbnek tűnő források szerint idén májusban ünnepli 70. születésnapját a divatmodellből lett popénekesnő, Grace Jones.
Ed Sheeran kész feladni a karrierjét
A Shape Of You világhírű énekese a Daily Starnak adott nyilatkozatában közölte, hogy ha menyasszonyával felmerülne a családalapítás gondolata, minden további nélkül hajlandó lenne félbeszakítani szépen ívelő karrierjét.
Neil Diamond Parkinson-kóros
Neil Diamond Grammy-díjas amerikai popénekesnél Parkinson-kórt állapítottak meg, ezért nem indul több turnéra - olvasható a zenész honlapján.
Madonna: „Azzal dolgozom együtt, akivel akarok!”
A múlt héten robban a hír, hogy Madonna megkezdte 14. stúdióalbumának munkálatait, azonban a rajongók öröme egészen addig tartott, amíg fény nem derült arra, hogy ezúttal kivel dolgozik együtt a pop nagyasszonya.
Futurisztikus videóval jelentkezik Justin Timberlake
Bemutatta legújabb videóját Justin Timberlake. A Supplies című dalhoz készült kisfilm meglehetősen baljós jövőképet tár nézője elé, amelyet a világhírű rendező, Dave Meyers álmodott meg a zenész számára.
Madonna újra akcióban: készül az új lemez
A 2015-ös Rebel Heart című lemeze után ismét új albummal színesíti diszkográfiáját Madonna. A pop királynőjeként emlegetett díva Instagram-oldalán osztotta meg az örömhírt.
Ismét európai fesztiváldíjat nyert a Sziget
Ismét nemzetközi elismerést kapott a Sziget: a fesztivál szervezői szerdán késő este a European Festival Awards átadóján a Line-up of the year, vagyis a tavalyi év legjobb zenei felhozatala díját vehették át a Eurosonic fesztiválon a hollandiai Groningenben.
Jennifer Lopez, Cardi B és DJ Khaled egy közös dalban
Jennifer Lopez garantáltan szeretné új dalát a toplisták élén látni, így a rapvilág jelenlegi két legnagyobb slágergyárosát fogta be maga mellé, hogy elkészítsék a tavasz legnagyobb partyhimnuszát.
234567891011
6 / 727 oldal
Játék
Horányi Juli, a 2014-es X-Faktor második helyezettje Cserháti Zsuzsa előtt tiszteleg az előadással.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.