Kedvenc helyek

Hírek
„Soha nem voltam olyan nagy név, mint Britney vagy Christina” - Pink
Aki egy kicsit is ismeri Pinket, az tudja: ami a szívén, az a száján. A 38 éves énekesnő legutóbbi interjújában kendőzetlen őszinteséggel véleményezte eddigi munkásságát és a popszakma jelenlegi helyzetét.
Betegsége kapcsán forgat dokumentumfilmet Selena Gomez
A csillogó sztárélet vörös szőnyeges mindennapjai helyett emberei oldalát szeretné bemutatni legújabb projektjében Selena Gomez, aki a szintén ezzel a betegséggel küszködő rajongóinak szeretne támaszt nyújtani.
Háziállatai miatt nem indul turnéra Miley Cyrus
Az állattartás felelősségteljes feladat – de mi van a rajongókkal? A fiatal énekesnő meglepő válasszal indokolta, hogy miért nem indul turnéra legújabb lemezével.
A terrortámadás miatt mondta le fellépéseit Jennifer Lopez
A hétre meghirdetett összes JLO-koncert elmarad – adta ki hivatalos közleményben az énekesnő sajtósa. A latin díva úgy érzi, hogy most nincs helye ünneplésnek és szórakozásnak a Route 91 Harvesten történt halálos merénylet után.
Visszatér a Pussycat Dolls?!
A cicababák újra akcióban! A legfrissebb pletykák szerint a 2000-es évek egyik legsikeresebb lánybandája újult erővel tér vissza, hogy fenekestül forgassa fel a popipar mindennapjait.
Jótékonysági célból készített dalt Beyoncé
A világhírű díva ezúttal J Balvin és Willy William közös spanyol nótájában működött közre, hogy a dalból befolyt összeggel támogassa a Karib-tenger környékén lesújtott hurrikán áldozatait.
Maliburól Szivárványországba: megjelent Miley Cyrus új albuma
Miley fiatalabb, mint valaha. Lelkileg legalábbis biztosan. Ezt a fajta frissességet és felüdülést prezentálja Younger Now című, hatodik stúdióalbuma, amely a mai naptól hallgatható hivatalosan.
Azealia Banks: „Cardi B a szegény emberek Nicki Minaj-a”
Kesztyűket fel, cicaharc indul! Nincs olyan időszak a rapbizniszben, amikor két előadó ne feszülne egymásnak; ezúttal a két díva, Azealia Banks és Cardi B viszálya ütötte fel fejét a szakmában.
A holdig repít legújabb turnéjával Lana Del Rey
Az indie-pop díva legújabb turnéja a La To The Moon címet viseli, amely garantáltan földöntúli élményt biztosít népes rajongótáborának.
Cardi B a Billboard új királynője
Jött, látott, győzött! A rapszakma szemtelenül fiatal fruskájának olyan rekordot sikerült megdöntenie legújabb slágerével, amelyet hosszú évekig egyetlen női MC-nek sem.
45678910111213
8 / 721 oldal
Játék
Az előadás a belső világunk és a külső valóság közötti átmeneti térbe invitálja a nézőt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.