Kedvenc helyek

Hírek
Idén lenne 100 éves Leonard Bernstein
Két éven át tartó globális ünnepséggel tiszteleg a világ az amerikai zeneszerző és karmester élete és munkássága előtt.
Negyvenegy év után megtörte a csendet Elvis halálával kapcsolatban Priscilla Presley
Halottakról jót vagy semmit – tartja a mondás. Priscilla Presley azonban inkább az igazságra esküszik, aki több mint negyven évnyi hallgatás után nyilatkozott exférje halálának valódi okáról.
A Vogue nagyasszonyáról készített dalt Azealia Banks
Anna Wintour címmel látott napvilágot Azealia Banks legújabb dala, amely az idén nyáron megjelenő új albumának első beharangozó single-je.
Új zenekarral jelentkezik a Green Day frontembere
Minden jel arra utal, hogy hamarosan egy új banda élén láthatjuk Billie Joe Armstrongot. Az amerikai énekes-gitáros a napokban egy új projekt érkezését szellőztette meg Instagramon.
Kylie aranykora: „Szingli vagyok, de nem magányos”
Megjelent az idén 50. születésnapját ünneplő popdíva Golden című nagylemeze. Az új anyag sok mindent elárul Kylie új korszakáról; terítékre kerül életkora, több évtizedes karrierjének következő állomása, valamint magánélete, amit új dalain keresztül virágoztatott fel.
Bitang line-uppal készül a BBC fesztiválja
A mainstream popelőadók apraja-nagyja megfordul majd a BBC rádió által életre hívott The Biggest Weekend fesztiválon, amely az idén üresjáratot elrendelő Glastonbury „helyett” kerül megrendezésre.
Krimiként is megállná a helyét Eminem új videója
Eminem nemcsak a slágerlistákon, hanem a kamerák előtt is képes gyilkolni csípős rapbetétjeivel – megjelent ugyanis a detroiti rapper legújabb klipje, amelynek jelenetei meglehetősen vérfagyasztóra sikeredtek.
Mike Shinoda a Linkin Park jövőjéről: „A válasz az, hogy nincs válasz”
Lassan már egy éve annak, hogy Chester Bennington tragikus módon árván hagyta a zeneipart, bandájának jövőjét azonban továbbra is homály borítja. Az együttes egyik oszlopos tagja, Mike Shinoda most megtörte a csendet, azonban konkrét dolgokról ő sem tudott beszámolni.
Újra kiadja ikonikus albumát a Garbage
Idén ünnepli megjelenésének 20. évfordulóját a Garbage Version 2.0 című lemeze. Az amerikai zenekar ennek örömére ismét megjelenteti a korongot – ezúttal azonban exkluzív, hivatalosan ki nem adott dalokkal bővítve.
Neonfényben úszott be az új 5SOS-videó
Megjelent az ausztrál pop-rock banda legújabb videoklipje, amit a februárban kiadott Want You Back című dalukhoz forgattak a srácok.
45678910111213
8 / 736 oldal
Játék
Az ExperiDance Production célja a legmagasabb szintű művészi szórakoztatás és a forradalmasított magyar tánckultúra népszerűsítése az egész világon.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.