Kedvenc helyek

Hírek
Új dokumentumfilm készült Amy Winehouse-ról
A 2015-ben bemutatott Amy című életrajzi film után most egy újabb dokumentumfilm lát napvilágot a tragikusan elhunyt énekesnőről, a nézők ezúttal azonban a második és egyben legutolsó albumának készületeibe nyerhetnek betekintést.
Főnixként születik újjá friss lemezével Rita Ora
Miután tavaly Anywhere című slágerével minden létező slágerlistát meghódított, idén novemberben egy komplett dalcsokorral bizonyít Rita Ora.
Az utolsó simításokat végzik a Rammstein új albumán
A német csapat Minszkből posztolt egy képet az új anyag nagyzenekaros felvételéről, a kísérőszövegben pedig azt is megírták, hogy ezek az utolsó simítások a teljes anyag elkészültéhez.
Szerencsejáték nélkül is meggazdagszik Vegasban Lady Gaga
Busás összeg sarkallta a popsztárt arra, hogy a nem amerikai rajongóit mellékvágányra téve kizárólag a vegasi közönségnek zenéljen egy éven keresztül.
Régi-új számmal rukkolt elő Dolly Parton és Sia
Siával közösen dolgozta fel újra 1971-es Here I Am című dalát a countrykirálynő, Dolly Parton, ami a hamarosan mozikba kerülő Dumplin film zenei CD-jén landol majd november 30-án.
A koncert, ahol tilos táncolni: botrányba fulladt Dua Lipa sanghaji fellépése
A popcsillag legutóbbi koncertje olyan szigorú biztonsági felügyelet mellett zajlott, hogy az őrök azonnal kirángatták a tömegből azokat a rajongókat, akik állva fejezték ki lelkesedésüket az énekesnő irányába.
Hivatalosan is megkezdődött Lana Del Rey karrierjének új korszaka
Vadonatúj dallal ünnepli az őszt Lana Del Rey. Az indiepop hercegnő jobban nem is időzíthetett volna, mint hogy az elmúlás időszakában jelenteti meg legújabb melankolikus balladáját.
Már a finish-ben Rihanna új zenéje
Rihanna az Instagramon csigázta fel rajongóit régóta pedzegetett új lemezével kapcsolatban. „Már úton van” – olvasható az énekesnő kommentjében.
Ötmillió fontért ünnepli a karácsonyt Elton John
A legfrissebb hírek szerint a 71 éves zenészlegenda is szerepelni fog majd a John Lewis brit divatcég ünnepi videójában, a rövid vendégszereplésért a szervezőknek azonban mélyen a zsebükbe kellett nyúlniuk.
Zenél a mozi! – Led Zeppelin est
Az Óbudai Kulturális Központ sorozatában énekesek, színészek, zenészek, zenekarok életét és munkásságát idézik fel a meghívott zenekarok, előadók és a filmvászon segítségével. Szeptember 16-án a Led Zeppelin kerül a középpontba: A dal ugyanaz marad című film vetítése után a Lead Zeppelin együttes ad koncertet Csillaghegyen.
567891011121314
9 / 752 oldal
Játék
Ünnepi ráhangolódással folytatódnak a családbarát délelőttök a Jurányiban.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.