Kedvenc helyek

Hírek
Felfedte első albumának borítóját és megjelenési dátumát Cardi B
Alig két hét múlva már pörgethető lesz Cardi B első nagylemeze. Az amerikai rapperlány április 6-án engedi útjára karrierjének eddigi legnagyobb munkáját, aminek már a coverjét is megosztotta rajongóival.
Elhunyt az Eurovíziós Dalfesztivál legelső győztese
94 éves korában meghalt Lys Assia, az Eurovízió történetének legelső győztese, aki az 1956-os első versenyen Svájc képviseletében indult Refrain című dalával.
Fricskával zárta a Radiohead-ügyet Lana Del Rey
Az énekesnő több százezer ember előtt szólt oda a Radiohead tagjainak, akik még januárban indítottak pert Lana ellen a Get Free című szerzeménye miatt.
Még több reklámmal buzdítja a YouTube a felhasználókat a prémium előfizetésre
Bekeményít a YouTube a legújabb zenei szolgáltatásának népszerűsítése érdekében. A cég szeretné, ha egyre többen előfizetnének, ezért még több reklámmal csorbítja majd a zenehallgatás élményét.
Deaktiválta magát a Facebookon a Massive Attack
Az elektronikus zenét játszó brit együttes a pár napja kialakult Facebook-botrány kapcsán döntött úgy, hogy elhagyja a közösségi portált egészen addig, amíg azt nem teszik biztonságosabbá adatközlés szempontjából.
Felháborodtak a Demi Lovato-rajongók az énekesnővel való személyes találkozás után
Már nem először érik vádak a Sorry Not Sorry énekesnőjét a rajongóival való távolságtartása miatt, azonban ez a történet újabb fejezetéhez érkezett, amely nagyobb visszhangot kapott, mint azt bárki gondolta volna.
Lovaggá ütötték a Beatles legendás dobosát
Huszonegy évvel zenészkollégája, Paul McCartney után Richard Starkey - művésznevén Ringo Starr - is megkapta a lovagi címet zenei munkásságának elismeréséül.
Egy új applikáció segít eldönteni, melyik fesztivál a legideálisabb számunkra zenei ízlésünk alapján
Ha valaki még a „célegyenesben” sem biztos abban, melyik a legideálisabb nyári fesztivál a számára, most már ezen sem kell aggódnia, mert egy alkalmazás eldönti.
Európai turnéra indul a Radiohead frontembere
Bejelentette szóló turnéja állomásait és időpontjait Thom Yorke, a brit Radiohead énekese.
Pussy Riot vs. Putyin: lázadnak az orosz feministák
Még két nap sem telt el Vlagyimir Putyin újraválasztása óta, az orosz feminista punk-rock banda máris egy új dallal reagált a választási eredményekre.
567891011121314
9 / 736 oldal
Játék
Az idei Ünnepi Könyvhétre jelentette meg a Kossuth Kiadó Muszatics Péter Bécs, Budapest, Hollywood című könyvét, melyben a szerző a múlt század eleji Hollywoodba kalauzolja az olvasót, ahol a Közép-Európából származó alkotók jelentős hatással voltak az amerikai filmgyártásra.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.