Kedvenc helyek

Interjú
United
A United zenekar tagjai igazi kozmopoliták: sokszínűek, ezer dolgot csinálnak egyszerre, állandó mozgásban vannak és mindig a jövőbe tekintenek. Talán ennek köszönhető, hogy a hazai popzenei élet egyik legnívósabb formációja máig is töretlen lendülettel képes megújulni.
"... nem teljes albumokban hanem több EP-ben gondolkodunk." - MaNGoD
A modern rockot játszó MaNGoD 2007-es, debütáló, Near Life Experience című lemezével robbant be a köztudatba. Azóta sok minden történt a zenekarral, többek között tagcserék is. A mostani visszatérésük gyümölcse egy négy számból álló EP. A Vivos Voco kapcsán a csapat dobosát, Viniczai Szabit kérdeztük.
Kígyók, horror, rock’n’roll - Slash interjú
Már lassan 17 éve, hogy Slash kiszállt a Guns N’ Rosesból, de manapság sem örvend kisebb népszerűségnek, mint mondjuk a kilencvenes évek elején. A tízperces beszélgetés során a Guns és Axl Rose szigorú tabutéma volt, egyéb kérdésekre viszont előszeretettel válaszolt a Disney On Ice-pólóban feszítő gitárhős.
Norbert Kristóf interjú
Kristóf Norbert (vagy fordítva, angolosan Norbert Kristof) 1980-as születésű hazai dalszerző-gitáros-énekes. A Miskolcon született, de Budapesten élő dalnok zenei ízlését a kilencvenes évek alterock-kinálata alakítgatta.
Bródy János – „A jó dalban a dallam és a szöveg, mint egy DNS-spirál, összefonódnak és elválaszthatatlanok.”
Bródy János a magyar könnyűzene ikonikus alakja. Nemrégiben megjelent koncert DVD-jéről, a zene jelenéről, múltjáról és jövőjéről beszélgettünk.
Robb Flynn - „Mindenki kap egy kis pihenőt a Machine Headtől”
Koncertlemezzel lepte meg rajongóit az idei Fezen fesztiválon is fellépett Machine Head. A csapat frontembere, Robb Flynn mesélt az albumról, szokásaikról, rajongótáborukról és elárulta azt is, mit gondol Randy Blythe prágai letartóztatásáról.
Punnany Massif „egy olyan extrovertált műfajból, a hiphopból nőttünk ki, ahol nincs olyan, hogy sok”
Formabontóan új képvilágú klipet forgatott a provinciálisnak egyáltalán nem nevezhető pécsi Punnany Massif zenekar. A Mary Popkidsszel közösen készített Mosoly című számukat pár hét alatt több mint egy millióan tekintették meg a Youtube-on.
Jappán
Ki az? Becenevét egyetemi szakjáról kapta, a HS7 billentyűse, a Soerii & Poolek egyik legofeje és számos hazai ismert és még ismeretlen – de annál ambiciózusabb – zenekar lemezeinek zenei producere. Takács Zoltánnal egy alvás nélkül átdolgozott éjszaka után (fejenként) két kávé mellett beszélgettünk.
Tankcsapda - interjú Lukács Lacival
Ennyire mozgalmas és intenzív évet egyetlen hazai rockzenekar sem tudhat maga mögött 2012-ben, mint a Tankcsapda. Tagcsere után tavaszi turnéval, klipek sorozatával, és novemberben új albummal zúzták le az országot, jelenleg pedig a Rock a nevem-turné keretében készülnek Sportarénás koncertjükre. Lukács Laci válaszolt az Exit kérdéseire.
Snow Patrol - "azt hiszem, benőtt a fejünk lágya"
A Snow Patrolt az egyetemi idők alatt alapította hat fiatal 1994-ben. Az első három albumukat még független bandaként jelentették meg, majd 2002-ben leszerződtek egy nagy kiadóhoz, mely meghozta számukra a várva várt áttörést...
567891011121314
9 / 45 oldal
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.