Kedvenc helyek

Programajánló
Heti koncertajánló április 18 - 24.
A Föld és fű napját raggával és afrobeattel ünnepelhetjük, de lesz még neurofunk és talján tech-house, folk és vonós popslágerek, jazz és pörgős punk, no meg egy kis jófajta black'n'roll zúzás Clevelandből.
Hibrid Dalok - Fugato Orchestra és Lackfi János [ classical ] Budapest, Barabás Villa, április 24. 19:00
Lackfi János a kortárs költészet egyik legyedibb stílusú alakja. Nem kell komoly műértőnek lennünk ahhoz, hogy kitaláljuk: ha költészete találkozik a Fugato Orchestra zenéjével, abból kizárólag valami nagyon izgalmas elegy jön létre.
Fővárosi Rapcirkusz [ hiphop / rap ] Budapest, Budapest Park, április 25. 18:00
Odamondós rapszövegekkel, reggae-beütésekkel és grandiózus hiphopfelhozatallal nyitja meg kapuit a Budapest Park áprilisban.
9 years of High Focus - The Four Owls (UK) [ hiphop / rap ] Budapest, Akvárium Klub, április 26. 19:30
Az Insane Clown Posse és a Hollywood Undead után egy brit hiphopcsapat is úgy döntött, hogy karrierje egy non-stop Halloween-bulival lesz egyenértékű.
360° - Volkova Sisters, ooo & MA'AM [ ambient / gothic ] Budapest, A38 Hajó, április 26. 20:00
Ha tavaszi libabőrözést szeretnénk, akkor Berger Dalmáék goth formációjánál nincs is nyerőbb választás. A vokalista-képzőművész lány először Sándor Dániel hangmérnök-gitárossal állt össze, majd Kovács Gergely gitáros is csatlakozott a bűvös körhöz.
Beastland Tour - Author & Punisher (USA) [ industrial ] Budapest, Fogas - Larm, április 27. 20:00
Képzeljük el, amint a Godflesh és a Neurosis egy napsütéses tavaszi délután összeül, hogy bevonuló zenét komponáljon annak a gigászi meteornak, mely egy órán belül a Földbe csapódik!
Sun Ra Arkestra (USA) under the direction of Marshall Allen [ alternative / jazz ] Budapest, Trafó, április 27. 20:00
Ha nem bírod már elviselni azt, amiben vagy, lépj fel egy kozmikus bárkára, és ringasd el magad! – költhetnénk át a klasszikus LGT-sorokat, ugyanis itt az eredeti afro-futurista égjárásba lehet becsatlakozni, a kortalan „szaturnuszi” big band oldalán.
Adam Bomb (US) [ rock ] Budapest, Gólya, április 30. 20:00
Igazi glam rock legenda, Izzy Stradlin, a Guns’n’Roses gitárosának szobatársa volt, aki olyan bandák tagjaival zenélt együtt, mint a Billy Idol, az AC/DC, a KISS vagy az Aerosmith, és olyan együttesek előtt játszott, mint a Metallica.
Satöbbi [ pop ] Budapest, Trip Hajó, május 3. 20:00
Lehetett volna áprilisi tréfa is, végül zenekar alakult N. Sándor és Julius C., azaz Seres Péter és Pethő Th. Zsolt páros felállásából.
Ivan & The Parazol „Exotic Post Traumatic” lemezbemutató [ rock ] Budapest, Akvárium Klub, május 3. 20:00
Izgalmas időszakot hagynak maguk mögött az Ivan & The Parazol tagjai, hiszen elkészült legújabb, Exotic Post Traumatic című, negyedik nagylemezük, amivel áprilisban európai turnéra is indultak. A lemezt Amerikában vették fel, Budapesten pedig májusban mutatják be teljes koncepcióval.
Játék
A látványos kiállításon a látogatók egy képzeletbeli űrutazásra indulnak, ahol tudásukat és bátorságukat próbára téve egy galaktikus kaland részesei lehetnek.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.